Vad är det för fel på mej?

Det är dagens fråga. Fast ni behöver inte svara för jag vill eg. inte veta... Sitter här och kämpar med engelska uppsatsen en lördagkväll! Vad är det för fel på mej? Men så går det när man inte tar tag i saker under normala tider, då får man sitta på lördagkvällen och skriva, men jag passar på medans jag har ångan uppe. Men oroa er inte, jag ska snart sluta för idag.

Kunde inte sova i morses, så jag gick upp och gick en liten morgonpromenad på 40 min, kl 06.30! Vad är det för fel på mej? Efter promenaden fixade jag frukost, jag äter förresten frukost som aldrig förr nu när jag är uppe och promenerar på morgonen, sedan blev det en liten film för att få tiden att gå lite, då hade jag minsann ingen lust att jobba med något som har med skolan att göra. Jag och Sara gick och gymmade på Nautilus, nu känner vi båda två att våra magrutor vill ut, men vi är inte redo än. Det är inte beachsäsong än!!! Efter en välbehövlig dusch, så gick jag bort mot Bo Ohlsson för att få undan några enkäter, men folk var inte så positivt inställda på att delta! Jag ska ta och mejla mitt gamla jobb och min kompis som är på ett ännu äldre jobb som jag haft, vet att jag skulle ha gjort det idag, men har inte hunnit.

Känner att jag är trött i mina ben idag efter gymmet, tror att joggningen från i torsdags fortfarande sitter i, och jag som ska ut i spåret i morgon igen...

Var i Malmö igår förresten med vår enkätundersökning, och jag önskar verkligen att jag hade samma drivkraft som Catha vad gäller att gå fram och fråga folk. Jag är tyvärr av den tråkiga sorten att jag har svårt att "störa" folk om de t.ex. sitter och äter eller läser. Vad är det för fel på mej? Men jag beundrar dig verkligen Catha!! Det gör jag verkligen. Hoppas att du inte tror att jag inte ville gå fram och fråga folk. Visst tyckte jag att det kanske var lite tidigt att göra undersökningen... Tror som sagt oxå att jag var lite trött på att gå fram till folk och få dom att delta efter helgens bravader i Göteborg!

Nu ska jag göra ett sista ryck med engelskauppsatsen, ligger ju lite efter i min planering, men det börjar lossna nu...

Kram

gnäll, gnäll, gnäll...

... det är det enda som är i skolan just nu. Börjar bli lite tjatigt att höra samma gnäll. Jag är trots allt nöjd med utbildningen, även om det faktiskt finns saker som även jag saknar... Apropå häftena som alla gnäller på så är det trots allt bra bakgrundsinformation att ha, även om en del faktiskt är lite gammalt. Ja ja nu ska inte jag bli värsta gnällspiken oxå.

Var uppe igår morses och i morses med på en liten morgonpromenad med Sofia. I morses missade vi Sara med en minut ungefär, måste få skylla på tåget, så hon den stackarn fick ta en promenad själv, men hon hann ifatt hos på slutet i alla fall.

Igår var jag, Sofia och Sara hemma hos Ida och käkade tonfisksallad och tillhörande efterrätt - chokladpudding med vispgrädde. Det var gott, och vilket team vi är!! Men hur fan kan Sverige förlora mot Nord Irland i fotboll. Pinsamt!!!!!!

Idag hade vi turism på f.m. och där pratade vi om Öresundsregionen bl.a. det kom ju upp en del annat. Det kan inte vara roligt att vara lärare hos oss just nu. Har gjort klart en marknadsundersökning som jag, Catha och Nina ska genomföra i Malmö i morgon. Fick mejl förresten av vår kontaktperson uppe i Hagfors om att han kan fixa boende och bil till oss där uppe bara vi fixar transport till och från Karlstad. Hur underbart är inte det på en skala!!

Har tvättid nu på em och jag borde gå hem och byta maskin! Fick låna Idas bil förut så att jag kunde åka hem och börja tvätta i alla fall. Tack Ida!

30-strecket är passerat!

herregud vad tiden går! Har redan avverkat en vecka i skolan. Det flöt på bra, fick reda på att skolan ev. ska flytta till Ystad och Regementet. För min del kan det kvitta, jag går gärna kvar i Tomelilla. Jag gillar när det är en liten mindre skola av flera olika anledningar, man kommer närmare varandra, mysigare stämning (oftast)... Men men, det är inte upp till mig att bestämma huruvida skolan ska vara kvar i Tomelilla eller inte.

Har ordnat LIA hela sommaren nu, det är skönt. Ska vara på Vägstationen i Brösarp, och för er som inte vet så är det en turistbyrå. Har även fått en anställning där under en del av LIA:n så jag kommer inte att gå helt fattig under sommaren. *skönt*

I onsdags for jag, Ida och Sara upp till Göteborg för att jobba i Skånes monter. Resan upp gick bra, men bemötandet och Kick-offen var en stor besvikelse. För att börja med bemötandet så kan jag säga att vi fick inget, det var ingen som lade märke till oss först... Kick-offen bestod i lite vimmel, sedan en kort presentation av oss själva, vart vi jobbade och vad vårt mål var med mässan. Öööhhh... Sedan bar det vidare till en restaurang för dom som anmält sig. Det hade inte jag, Ida och Sara. Jag blev körd till stationen, men lyckades missa tåget hem med typ 30 sek. Som tur var så gick den en buss 15 min senare. Var hemma i Trollhättan jättetrött kl 21.15.

Upp tidigt som 17 på torsdagen, hade tur som fick låna syrrans bil till Gbg, tyvärr så tjuter den nåt så fruktansvärt (måste smörja upp bromsarna) och jag fick panik... Men det var bara att härda ut. Kom något sent till mässan skulle vara där 8.45, men var där 8.55, men som tur var så var även Tonnie sen... Vi kom upp till montern och återigen så var det ingen som reagerade på att vi var där! Vi "slog" oss fram till slut och fick reda på uppgifterna. Dela ut flyers, dock inte för många - beräknad åtgång 2 flyers i minuten fördelat på alla som jobbade i montern, locka folk till att tävla om weekendresor till Skåne, samt dela ut Skåneavisen. Kanske inte det roligaste jobbet i sig, men jag visste innan att det var nåt sånt här vi skulle göra... Det gick lite trögt i början, för branschfolket är inte så lättflörtade alltid, men överlag gick det bra. Var rejält trött i fötterna och mina gamla knän när kl. var 18. Dagens höjdpunkt måste ändå ha varit när drottning Silvia dök upp - helt oväntat för min del - på mässan. På vägen ut från mässan så var Måns Zelmerlöw i en monter (minns inte riktigt - nåt flygbolag) och höll i en karaoketävling. Stod där en liten stund innan jag promenerade mot Shell Ullevi och lilla Citroënen. Käkade pizza till middag, det var gott.

Fyllde 30 på fredagen! Tjoho!! Idag var jag ledig och det var skönt. Syrran underhöll med skönsång från andra sidan rummet. Tack!! Fick ett par skithäftiga trosor - med tryck på "ängel med blåvitt hjärta! Det kan du ge dig på att jag är och har!!! Fick även en top med samma tryck. Morsan ringde hyfsat tidigt och frågade om jag kunde komma förbi i 10 min. Herregud, vad kan vara så viktigt tänkte jag, men jag promenerade dit och väl där så gav hon mig ett litet paket. När jag öppnade det så upptäckte jag att jag fått det jag ville ha. Eller ska jag kanske säga tjatat om sen jul ungefär, en digitalkamera. Jag lovar att vara snäll och inte klaga i minst ett halvår!! Tog med mor till stan, för jag skulle fixa biljetter till kvällens biobesök. Syrran upptäckte nämligen att mina biocheckar visst gäller i Thn. Väl på stan passade jag på att köpa ett minneskort till kameran med, det inbyggda räcker inte så långt... Gjorde inget speciellt innan jag hämtade syrran på jobbet. Vi for till stan och käkade, kebabrulle, innan bion. Kvällens film blev Beck- den svaga länken. Helt ok Beckfilm må jag säga.

Lördag morgon, upp tidigt idag med, tog tåget till Gbg, dels för att jag inte ville köra en tjutande bil,dels för att jag skulle stanna i Gbg efter mässan. Kom lite sent till mässan, fast det var ok, för jag talade om det redan i torsdags. Började med att gå på föreläsning. "Att jobba på turistbyrå". Trodde jag, det han pratade om var hur man marknadsför Stockholm... Gjorde samma jobb som i torsdags, men idag var det allmänhetens dag, vilket jag tycker var lite roligare. Tog spårvagnen från mässan till Munkebäck där jag skulle tillbringa natten hos Sofias syster. Vi käkade en jättegod kycklinggryta som Martina fixade till. Sedan satt vi pratade ett tag innan vi tog vagnen in mot city där vi skulle träffa Ida och Sara. Vi gick till en pub och tog en liten drink/öl/cider innan vi skildes åt. Ida och Sara till Park Lane, jag, Sofia, Martina och Catha drog vidare till Heaven 23. Vilket jag tycker är lite överreklamerat... Visst maten är säkert jättegod, men baren var inget att hurra över, förutom utsikten. Men den ser man inte så mycket av när det är mörkt. Tog taxi tillbax till Munkebäck. Var jättetrött och jag somnade väldigt snabbt på min lilla luftmadrass, men vaknade efter lite drygt 3 timmar och kunde inte somna om. Gud vad trist.

Söndag. For in till mässan för att kolla lite. Det gick fort kan jag säga. Tonnie haffade mej efter lunch och undrade om jag var ledig idag. Hon bad om hjälp med att få folk till skolans tävling, och jag kan inte säga nej till Tonnie. Även Sara och Ida åkte på det när de kom, så det blev en del jobb idag med... Var jättetrött när vi åkte hem och jag nickade till ett par gånger. Förlåt Ida! Men har man sovit 3 timmar så... Sprang in på COOP och köpte lite frukostmat när jag kom hem. Jag ramlade i säng ganska tidigt.

Måndag morgon, klockan ringde 06.15 och jag var verkligen inte vaken. För första gången på 6 veckor, men det var bara att kliva upp ur sängen, skulle möta Sofia kl. 06.30 för en morgonpromenad. Vårt nya liv!!! Skolan flöt på bra. Fick reda på att skolan flyttar till Ystad till hösten om hyran är den rätta och att eleverna vill, men i vår klass så är det bara fyra-fem som är tveksamma till flytt. Jag är en av dom. Men som jag sa till Bo, jag lovar att flytta med, jag ska inte nagla mej fast i klassrummet och vägra åka till Ystad.

Tisdag (idag), klockan ringde 06.15 idag med, och jag var något piggare inför morgonpromenaden. Det är helt underbart att gå ut tidigt på morgonen. Tog det lugnt efter promenaden för vi hade inga lektioner idag. Gick till skolan ändå för att jobba undan lite. Fick gjort litegrann i alla fall. Var redig och handlade efter skolan med så nu har jag fyllt frysen. Tyvärr så är det inte Gilmore Girls eller Desperate Housewives pga hockeyslutspel!!!!! Jag vill ha mina normala program...

Nu ska jag inte trötta ut er mer!! Måste bli bättre på att uppdatera här så att jag inte behöver skriva så mycket varje gång, fast jag behöver inte skriva så mycket vilket som...

Home Sweet Home!

Då var man tillbax i Skåne och Österlen igen. Vaknade upp i morses, vinklade lite på persiennerna och upptäckte att det regnade och blåste. Som vanligt. Tänkte ge en liten resumé:

Torsdag: Jobbade helt själv idag. Det var nämligen lednings- och koncernmöte, sen var det nåt webbmöte, så det fanns inte så mycket personal att ta till hjälp av. Jag hade även med mig prao-eleven hela dagen då de andra var upptagna med annat. Men jag tycker att det gick bra ändå. En stor del av min arbetsdag gick åt till att få tag på en f.d. styrelseledamot som enligt chefen skulle vara med på sitt sista styrelsemöte, men det var inte han med på. Sedan skulle han skriva på årsredovisningen med, men jag fick han till att komma förbi Innovatum på fredag morgon. Tidigt. Idag fick jag sen lunch, för hon som hade fixat och donat så att alla kunde vara med på koncernmötet hade glömt av att jag satt själv i receptionen och inte hade någon att byta av med, alla var ju fullt upptagna med mötet. Nu löste det sig så att jag fick lunch kl. 13.00 istället för kl. 12.00, jag lovar att den timman var sen. Som ett litet plåster på såren så fick jag gratis lunch från restaurangen idag. Helt ok. Eftermiddagen flöt på bra, och jag börjar få rutin på att både öppna och stänga nu.

Väl hemma hos mor och far så fick jag ta tag i packning, skulle ju hem på lördag och sen var det tänkt att jag skulle sova hos syrran natten mellan fredag-lördag. Passade på att tvätta ett par maskiner oxå.

Fredag: Såg fram emot att slippa sitta själv i receptionen idag, men han som jag jobbar med på fredagar dök inte upp. Det visade sig att han inte tänkt att sitta i receptionen idag för han tycker att jag klarar av det så bra. Det är ju smickrande men jag ska ju inte sitta själv eg. Har gjort det i veckan för att min handledare har varit sjuk, men jag har ju haft back-up hela tiden... Nu tog Pia tag i det hela och sa till han som jag jobbar med så han kom till slut. Tyvärr så var ju inte stämningen den bästa där ett tag, men jag förstår honom med. Sen pratade vi lite dagen innan om huruvida han skulle komma till receptionen på fredagen eller inte, men jag trodde åtminstone att han skulle komma på morgonen... Jag var i alla fall på jobbet redan före åtta, för jag hade lovat styrelesledamoten att finnas där kl åtta så att han kunde komma förbi då för att skriva på rapporten. Det var riktigt skönt att inte behöva ansvaret helt själv där i front-desken. Fick friheten att titta på lite program idag då det var min sista dag, jag var med och tittade när de byggde solcellsbilar för jag hade skickat praoeleven på att vara med på "ut i rymden" onödigt med två extra... Var ute och slängde en massa skräp oxå, samt att jag äntligen skrev klart den lilla uppgiften jag fick av Malin med guideboken. Inte en dag för tidigt. Men jag utförde det jag lovat... Bjöd på tårta till eftermiddagsfikat, det var uppskattat, vad jag däremot inte riktigt räknat med var den lilla avtackningen som jag fick! Fick en liten påskblomma - som står kvar hos syrran, räknade med att den inte skulle klara av tågresan - biocheck, och disktrasor som man kan färga själv, och för att kunna göra detta lilla pyssel så fick jag textilpennor. TACK!!! Jag uppskattar det verkligen. Jag har verkligen haft en underbar LIA på Innovatum Science Center och jag kommer att sakna er allihop.

Efter praktikten åkte jag hem till morsan och hämtade min packning, var duktig och gjorde i ordning rummet efter mej redan på morgonen innan jag åkte, for sedan och hämtade  syrran på jobbet. Vi åt panini på Oden innan vi for till Uddevalla för att gå på bio. Varför Uddevalla? Jo därför att jag har biocheckar som inte har gällt i Thn och i Vänersborg där de funkar så gick inte den filmen vi ville se. Vi såg på Music and Lyrics med Hugh Grant och Drew Barrymore. Den var faktiskt bra, en mysig romantisk komedi...

Lördag: Fika med mor, far och syster innan avfärd mot Tomelilla. Resan började väl så där, hamnade i samma vagn/kupé som fyra ungdomar som satt och drack cider (strax efter 12), tjejerna diskuterade högt och tydligt hur många de haft sex med efter att de gjort slut med sin sista pojkvän. De diskuterade oxå huruvida en tjejkompis hade klamydia och hade sex under tiden... Mycket givande samtal. Not. Hade ett litet uppehåll i Gbg, nästan 40 min. Tåget mot Malmö avgick i tid och allt flöt på bra, tills vi mitt i skogen efter Hässleholm (tror jag) får höra att tåget har tappat strömmen, nu skulle tåget rulla så länge det gick. Det blev ett stopp i Höör. Där fick vi veta att den delen av tåget som tar emot strömmen var helt av. Två ersättningsbussar var beställda. Efter några minuter får vi höra att det skulle ta alldeles för lång tid att skaffa fram dessa, så nu skulle vi ta första bästa tåg som gick söderut. Men ytterliggare bud, vi skulle nu ta pågåtåget mot Malmö som redan stod inne. Gissa om passagerarna där blev förvånade när ett 100-tal passagerare med full packning stapplade på tåget. Väl på pågatåget fick jag en smått nervös norska efter mig som skulle till Rydsgård för att hämta en hundvalp. Hon undrade om hon fick hänga på mig till rätt tåg. Helt ok. Trots "strömavstanningen" i X2000 tåget så kom jag hem enligt planerat.

Väl hemma slängde jag in väskorna, ringde efter en kebarulle som jag åt med god aptit. Nu var jag trött! Så det blev ganska tidigt i säng.

Söndag: Vaknade snortidigt, trots att jag sov i en riktig säng för första gången på över 6 veckor. Gick upp runt halv åtta tror jag, packade upp väskan, och började titta igenom all post. Kollade på en film - Som man bäddar - helt ok söndag morgon/förmiddag film. Gick till gymmet och tränade tillsammans med Sara. Fy 17 vad segt det var. Men jag genomförde ett pass i alla fall.

Verkar som om de flesta i klassen har ångest över att börja skolan igen. Men det har inte jag. Trots att jag inte har gjort nåt skolarbete, förutom pyttelite bakgrundsmaterial till examensarbetet, men det är inte mycket. Tycker nästan det ska bli lite skönt att bara "jobba" tre dar i sträck...

Ska inte trötta ut er mer nu.

LunchGratis lunch

PresentPresenterna

Börjar få kläm på det hela.

... och konstigt vore väl annars, har suttit själv i receptionen hela veckan och kommer att göra det i morgon med. Det har gått rätt bra faktiskt fast idag hade jag ett par samtal som jag inte kunde klara av med en gång, men efter att ha frågat lite så löste jag dom bekymren med. Det tar lite tid ibland bara... I morgon är det koncernmöte och då får jag baske mej klara mej själv. Så i morgon får det gå som det går! Men jag är inte speciellt orolig.

Idag var jag ute och promenerade i det fantastiska vårvädret i en och en halv timma, sedan var jag och simmade. Fast där blev det bara 500 meter. Men bättre än inget.

Är verkligen jättetrött, vaknade nån gång runt 5-tiden i morses och kunde inte somna om... Ska se klart på greys anatomy i alla fall.


Dagens bild:
Ek

Sista veckan!

Då var man inne på sista veckan nu med LIA:n. Kom till Innovatum glad ihågen men upptäckte att ytterdörrarna fortfarande var spärrade. Inte bra. Som tur var kom Jerry samtidigt så han släppte in mig. Jag gick upp och hängde av mej jackan, ner igen för att spärra upp ytterdörrarna, nu kan jag ju lilla koden till kassaskåpet... Tänkte att jag får traska upp igen och se om någon sett Marie. När jag kommer upp så säger Pia att hon har Marie i telefon och att Marie ligger hemma i influensa. Så nu var jag utan handledare. Jag gick i alla fall ner igen för att hålla lite ordning på saker och ting i "repan". Efter att Pia loggat in mig på datorn så kom jag på att det kommer en prao idag, och jag hade absolut ingen aning vad vi skulle hitta på med henne. Men det är ett senare problem ansåg jag. 9.30 var det dax för lilla måndagsmötet. Det flöt på bra... Ner igen efter mötet för att vara telefonvakt! Börjar få kläm på allt där nere nu. Som tur var så hade några andra personalen lite jobb åt praoeleven.

Efter lunch så började telefonen ringa på allvar, det kändes lite stressigt ett tag, men jag ordnade upp det hela, det tar lite tid bara. Efter eftermiddagsfikat var det lite lugnare igen och jag hann jobba undan ett par saker som jag påbörjade. Fick förresten egen inlogg idag. Inte en dag för tidigt!!! Men det är så dax nu, men jag är glad för nu slipper jag be alla andra logga in åt mej så att jag kan sitta vid datorn och jobba. Jag satt alltså själv hela dagen i receptionen idag med.

Var en sväng på tippen idag och hivade lite skräp. Ska ta mej dit på onsdag igen tänkte jag och slänga lite mer. I morgon ska jag till sjukgymnasten på NÄL för en sista koll efter korsbandsoperationen. Den tiden har jag fått kämpa för, ska bli spännande och se vad dom säger, men allt känns bra i alla fall. Och det är det viktigaste.

Äntligen helg.

Men inte kan jag sova för det. Efter att ha legat en bra stund och vritt på mej i sängen så tog jag beslutet att kolla upp vad klockan var. Den visade på 06.30!!!! Jag som trodde att det var i alla fall ett par timmar senare. Låg kvar en stund men upptäckte att det var helt lönlöst att somna om. Kul. Not. Jag gick upp och hämtade tidningarna och började läsa... Men det var snart gjort. TTELA är ingen höjdare och GP består till typ hälften av diverse annonser.

När bloggade jag sist? Hhhmmm... Minns inte. Vilket minne jag har. Igår fick jag jobba helt själv i repan hela dagen! Det var kul. Dejan som jag jobbar med på fredagar ligger hemma i influensa, min handledare Marie kollade upp redan i onsdags el torsdags om det var ok med chefen att jag satt själv i repan. Och det var det. Alltid kul att de litar på mej. Matti var schysst och fixade så att jag fick ett eget inlösen till FRI, eller eget och eget, det ska gälla för alla praktikanter men ändå. Fick med andra ord öppna själv och stänga själv. Nu gällde det att få upp alla garderobsskyltar, spärra upp ytterdörrarna, slå av telefonsvararen och lyssna av ev meddelanden. Slå på kassaapparaterna och fixa till växelkassan, öppna butiken och framför allt hälsa alla gäster välkomna och slå in dom i kassan. Får inte glömma att svara i telefon och göra bokningar, eller i alla fall försöka. Ta betalt av dom som köper kul leksaker i butiken. Innan jag gick hem skulle jag ropa ut att Innovatum stänger för dagen, stäng butiken, räkna kassorna, spärra ytterdörrarna, slå på telefonsvararen stäng av FRI och datorn lås in nyckeln till nyckelskåpet i kassaskåpet. Det är lite att hålla koll på, men jag tror att jag kom ihåg allt. Det lär jag märka på måndag annars när jag får "skäll" om det är nåt jag glömt.

Nu är det dax för finalen i Melodifestivalen 2007! Jag tror att The Ark vinner! Vad tror ni?

Dagens bild:
hotellpoolen







Jag längtar till Spanien!!!!!

Ha det så bra alla där ute!!

Vad har jag gjort?

Jag har gått och anmält mej till Tjejmilen den 26 augusti! Eller om jag ska vara helt ärlig så har jag fixat resan och boendet. Anmälan till själva loppet är inte fixat än, men jag ska!! Vad har jag gett mig in på egentligen? Ibland undrar jag... Så nu är det bara att börja träna då! Var och simmade igår, joggade idag, så jag får ta det lite lugnt i morgon. Jag kan ju köra hårdträning med en gång. *hihi*

Vad har hänt sen sist? Inte så mycket faktiskt. LIA:n rullar på och jag trivs jättebra. Ska jobba själv i receptionen hela dagen i morgon. Han som jag jobbar med på fredagar är sjuk och det är ok med chefen att jag är själv. Men jag har ju jättebra pedagoger runtomkring som jag kan fråga om det är nåt. Och alla konstiga och besvärliga bokningar lämpar jag vidare på min handledare på måndag, så allt kommer att gå fin fint.

Oprah går numer kl 19.00 varje vardag. Tjoho!!! Det innebär ju att jag kan se på det varje dag nu. Om jag inte är hemma hos mamma och pappa förstås. För då är det pappa som bestämmer över fjärrkontrollen och jag blir genast som ett litet barn och vågar inte säga emot... Är jag hos syrran så är det oftast Vänner som går kl 19, men henne kan jag övertyga att Oprah är mycket bättre, och framför allt nya avsnitt som jag inte har sett...

Jag äter pulver som bara den... Den här veckan har jag käkat pulver till frukost, lunch och mellanmål, sen äter jag vanlig mat till middag. Men eftersom jag fortfarande tror att jag inte blir mätt på pulver så äter jag en banan till varje måltid. Har kommit på att banan är den enda frukt jag orkar tugga... Borde kanske äta lite äpple med, men det är så jobbigt att tugga!! Egentligen så är jag inte för att äta pulver, men just nu tycker jag att det är helt ok. Jag slipper t'änka på vad jag ska ha för lunch. Middagen är oftast ordnad, min kära mor sparar en portion mat till mej varje dag. Visst är hon snäll?!.

*slurp* Åhhh vad gott det är med iskall cola!! Jag kommer aldrig att sluta dricka denna ädla dryck. Det är ingen idé att ni försöker få mig att sluta heller. Jag har inte många laster... Så låt mej behålla den här.

Dax att vara lite social med mor och far!! Ha det!


Det började bra i alla fall...

Så var det åter måndag igen då. Trodde jag att jag skulle vara extremt trött i morses när klockan ringde, men jag vara bara trött... På måndagar har vi inte öppet på Innovatum så det brukar vara en ganska lugn dag. Och det var det verkligen idag. Det var knappt så att telefonen ringde. Satt själv en liten stund idag igen och det enda telefonsamtalet  med bokning som kom lyckades jag inte klara av... Jag lyckades glömma av att jag måste skriva in vilken typ av bokning det är för att kunna skriva in vem det är som bokar. Ja herregud, det har jag haft koll på sen dag 1 att jag måste börja med att fylla i vad det är för bokning. Men jag lovade killen som ringde att han skulle få sin bokning ändå och att jag ska fylla i den riktigt i morgon bitti när datorn fungerar som jag vill. Vilket hjärnsläpp. Det lustiga var att jag kom på hur jag skulle göra i samma ögonblick som jag la på luren och då var det lite försent.. Men nu ska han komma in i morgon f.m. igen och då ska jag minsann fixa det hela.

Började mitt nya liv idag. Igen. Och det hela började bra i alla fall. Åt först en tallrik youghurt hemma, 1 glas c-vitaminbrus och lite enchinagard för förkylningen. På Innovatum var det macka på programmet till måndagsmötet. Idag var det grov macka på matsedeln. Mycket passande! Till lunch åt jag en choklad shake, Naturdiet för nu ska kilona försvinna. Till lunchen kom även månadens belönings fruktkorg upp, med massa godis. Men jag tog bara ETT gelehallon, och fick nästan dåligt samvete för det. Till mellanmål blev det ytterligare en shake. Men sen var det slut på det duktiga.

Åkte till Överby för att fixa digital-TV efter LIA:n idag, vet inte om det blir alldeles svart i rutan när det analoga nätet släcks ner nere i Skåne. Men jag betalar inte en krona under 12 månader för digital-TV och det var lite därför jag skaffade det hela. Får tyvärr inte boxen förrän om typ 3 veckor, men jag är ju å andra sidan inte hemma förrän nästa vecka! När jag irrade omkring på Överby funderade jag på vad jag skulle äta till middag, och det enda min hjärna kom på var Whopper Pepper Meal, och det blev det. Plus meny och vitlöksdip därtill. Det var väl ändå inte bra lilla Jenny, nu när du börjat ditt nya liv. Bara för att jag prompt skulle ha vitlöksdip och stor pommes så överskred jag mitt kaloriintag!!!

Måste lämna in min mobil för reparation. Digitalkameran har lagt av. Den tröttnade tydligen på att bli tappad hela tiden, och det kan jag förstå. Men eftersom jag är mobilberoende så har jag naturligtvis en ersättningsmobil under tiden. Hoppas bara nu att det hela går på garantin, det var lite olika bud på Telenor om huruvida det ska göra det eller inte. Men det märker jag väl.

I morgon är det träning som gäller. Frågan är bara vad? Gym, gruppträning (rygg alt. medelgympa) eller joggingrunda i naturen? Nån som har förslag?!. Men träna ska jag.

När får jag vila?

Ja det undrar jag just nu. Har varit lite mycket nu ett tag. Då jag jobbade förra helgen på Korttids så innebar det att jag "jobbade" 12 dar i sträck. LIA 5 dagar plus jobba helg 2 dagar plus LIA 5 dagar. Sen åkte jag och syrran till Ullared igår. Uppgång 3.30, allt för att vara där en liten stund innan de öppnade. Och så fick jag hoppa in och jobba i dag med, uppgång 06.00. Jag kan säga att jag var riktigt TRÖTT i morses... Som tur var så jobbade jag bara 7-13 men ändå. Det känns nu att jag inte har fått sova ut på länge. Och med sova ut menar morgonpigga Jenny fram till 8 tiden i alla fall.

Vad köpte jag i Ullared då? Inte så mycket faktiskt då jag är en fattig student, men det är alltid kul att komma dit i alla fall. Köpte några toppar, ett par byxor!!! Nåt att ha på sig hemma i alla fall, trosor och strumpor. Sen köpte jag bl.a. fotopärmar, överstrykningspennor, hygienartiklar.

Bara två veckor kvar på praktiken nu. Sen är det dags för skolan igen. *pust* Har redan börjat läsa lite inför Norden-tentan. Nu blir det ju skriftlig tenta...

Är alldeles för trött för att orka skriva mer nu...

Kram